Hoe kan cholesterol juist heel goed zijn voor je hart? (3/5) – Cure Help

Cure Help Featured Video Hoe kan cholesterol juist heel goed zijn voor je hart? (3/5)

Stay Healthy! Cholesterol heeft maar een slechte naam. Maar er is ook zoiets als goed cholesterol en daarmee kun je lichaamseigen deeltjes maken die als een soort geheim agent undercover gaan in je lijf om heel gericht medicijnen af te leveren. Spannend toch? Prof.dr. Willem Mulder (UvA) legt uit.

——————————————————————————————–

Deze week in Universiteit van Nederland:
Nanotechnoloog prof. dr. Willem Mulder!

Prof. dr. Willem Mulder van de Universiteit van Amsterdam is een beer van een atleet, die zich paradoxaal genoeg met piepkleine deeltjes bezighoudt. En daar wil hij dan weer grootse dingen mee bereiken. Anders gezegd: hij probeert kanker en hart- en vaatziekten op te sporen en te genezen met nanotechnologie. We zijn blij dat hij vanuit New York, waar hij het grootste deel van zijn tijd doorbrengt om onderzoek te doen, naar Nederland is gekomen om bij ons een college te kunnen geven.

Meer weten?
Klik hier voor meer informatie! http://www.universiteitvannederland.nl/college/hoe-kan-cholesterol-juist-heel-goed-zijn-voor-je-hart

——————————————————————————————–

Over…

CURE HELP HEALTH TIPS - Stay Well! Be Safe! Wear a mask!
Stay Well! Be Safe! Wear a mask!

Cure Help Health Tips is your number one source for news and information about healthy living! We hope you found this information about cholesterol helpful.


Significant benefit from a ketogenic diet for women. Learn more on Ketogenic Diets Benefits

Post a comment

*

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>